Töitä! 2018 -webinaarisarja

Töitä! 2018 -webinaarisarja on ajankohtaiskatsaus työnhaun maailmaan tässä ja nyt. Sen painopiste on vahvasti konkretiassa, kokemuksellisuudessa ja siinä, miten työnhaku näyttäytyy yksilöjen ja yhteisöjen tasolla, osana digitaalistuvaa yhteiskuntaa.

Webinaarien sisältö ja toteutus

Webinaarisarja toteutetaan neljänä 30 min mittaisena webinaarina seuraavina ajankohtina:

  • ma 19.3. klo 14:00-14:30 /I Työnhaun ilmasto ja ajankohtaiset trendit
  • ti 27.3. klo 14:00-14:30 /II Aktiivinen työnhaku tänään
  • ke 4.4. klo 14:00-14:30 /III Sosiaalinen media työnhaussa
  • ti 10.4. klo 14:00-14:30 /IV Minä työnhakijana

Osallistuminen

Osallistuminen tapahtuu videoneuvottelujärjestelmä Adobe Connectin (AC) kautta. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen nettiyhteydellä, äänen kuuntelumahdollisuudella (kaiuttimet) ja selaimen Flash-laajennuksella, joka on valmiina valtaosassa tietokoneista, mutta tarvittaessa ladattaessa ilmaiseksi kirjauduttaessa. Live-webinaarien kirjautumisosoitteen saat itsellesi koulutusvahvistuksessa s-postitse hyvissä ajoin ennen tapahtuma-ajankohtaa. Osallistujille toimitetaan jälkikäteen myös linkki webinaaritallenteisiin, josta ne ovat katsottavissa joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta hankkeen päättymiseen asti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan oheisella verkkolomakkeella! HUOM: Jos ilmoittaudut webinaarisarjaan sen jo käynnistyttyä, saat pääsyn webinaaritallenteisiin, jotka julkaistaan verkossa ja ovat katsottavissa salasanan takana.