Tervehdys maaliskuisesta Turusta!

Vuosi 2018 on pyörähtänyt käyntiin jo jonkin aikaa sitten ja miltei huomaamatta ollaan edetty jo maaliskuuhun. Aurinkokin on välillä ilmoitellut olemassaolostaan, mistä voidaan päätellä, että kevät tässä on tosiaan tulossa. Toivotaan siis, että saamme pian nauttia kevätauringon ensi säteistä yhä runsaimmin mitoin – sillä kukapa niistä ei nauttisi!? Töitä! -hankkeen pian lähestyessä loppuaan on hankkeen ”viime auringonsäteitä” puolestaan luvassa mm. keväälle kohdennetun verkkoseminaari- eli webinaarisarjan muodossa – luethan siis eteenpäin ja pysyttelet kuulolla!

Mikä Töitä! 2018 -webinaarisarja?

Töitä! -hanke tarjoaa maalis-huhtikuussa neliosaisen webinaarisarjan, jonka tarkoitus on toimia ajankohtaiskatsauksena työnhaun maailmaan tässä ja nyt. Sen teemat käsittelevät työnhaun ilmastoa ja trendejä, aktiivista työnhakua, sosiaalista mediaa työnhaussa sekä sitä, miten yksilö voi erottua työnhaussa persoonana tuoden esille osaamistaan ja vahvuuksiaan. Painopiste on vahvasti konkretiassa, kokemuksellisuudessa ja siinä, miten työnhaku näyttäytyy yksilöjen ja yhteisöjen tasolla, osana digitaalistuvaa yhteiskuntaa.

Sinulle, joka olet jo mahdollisesti ollut mukana hankkeemme toiminnoissa, webinaarisarja toimii omalta osaltaan hankkeemme teemoja kokoavana elementtinä. Se sivuaa aiheita, joita olet varmasti jo pohtinut ja työstänyt – ehkä osana vertaisryhmää tai vähintäänkin itseksesi. Hankkeen pian päättyessä haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden niputtaa ajatuksiasi ja peilata omia käsityksiäsi webinaarisarjan sisältöjen kautta. Ehkä onnistut myös luomaan uusia kytkentöjä ja saat oivalluksia, jotka auttavat sinua eteenpäin matkalla kohti omia tavoitteitasi.

Miksi ilmoittautua mukaan? 5 syytä:

Töitä! 2018 -webinaarisarja

 1. …on ajankohtainen
  Webinaarisarja tuo sinulle ajankohtaista tietoa siitä, missä työnhaussa mennään juuri nyt. Siinä käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä: Mitä työnhaun kentällä tapahtuu? Minkälaisia osaajia markkinoilla liikkuu? Minkälaisia osaajia yritykset etsivät?
 2. …kuvaa autenttista todellisuutta ja kokemuksia
  Webinaarisarjassa pyritään faktatiedon tarjoamisen lisäksi huomioimaan autenttinen todellisuus ja kokemuksellisuus. Tämä tapahtuu tarjoamalla erilaisia case-esimerkkejä, kokemuksia ja malleja siitä, miten työnhaussa voidaan toimia ja toimitaan niin työnhakijoiden kuin työnantajayritysten ja -organisaatioiden näkökulmasta.
 3. …havainnollistaa sosiaalisen median vahvaa roolia osana työnhakua ja digitaalistuvaa yhteiskuntaa
  Webinaarisarjassa yhtenä läpileikkaavana teemana on sosiaalisen median vahva rooli tämän päivän työnhaussa, osana yhä digitaalistuvaa yhteiskuntaa. Tämän osalta painotetaan erityisesti monipuolisia mahdollisuuksia käyttää ja hyödyntää somea työnhaussa tehokkaalla tavalla.
 4.  …on käytännönläheinen
  Webinaarisarjassa pyritään tuomaan esille työnhaun parhaita käytäntöjä niin konkreettisten toimintatapojen, menetelmien kuin työkalujen osalta. Kerää parhaat vinkit talteen tai kehittele ideoita eteenpäin ja jalosta niistä oma kombosi työnhakusi tehostamiseksi!
 5. …pyrkii voimauttamaan ja inspiroimaan sinua työnhakijapersoonana
  Työnhaku on kokopäiväistä työtä, jota ei tehdä yhdellä, oikealla tavalla. Webinaarisarja haastaa sinut pohtimaan omia tapojasi ja ratkaisujasi mm. seuraavien kysymysten kautta: Mitä haluan, mitä osaan ja minkälaista arvoa voin tuottaa? Miten tuon osaamistani esille? Miten erotun muiden joukosta? Mistä lähteä liikkeelle?

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!